2010. július 23., péntek

Wötöfö?:D:D

Kíváncsi vok. Mint mindog, most is az votlam.Az eredményem vmilyen kalkulátornál:

"A harc a lételemed. Az egész életét végigharcolod: nagyon akaratos vagy, és mindig végigviszed, amit kigondolsz. Ösztönösen cselekszel, nem gondolod meg háromszor, mire hozzáfogsz valamihez. Szenvedélyes vagy, nem csak párkapcsolataidban, hanem az élet minden területén.
Mindig a legmagasabbra törsz, azt gondolod, hogy a versenyek azért vannak, hogy győzhess. Bármilyen sportba kezdesz, ki fogsz tűnni előbb-utóbb, mert ügyes és energikus vagy, és megpróbálod a legtöbbet kihozni magadból. Mindig erősnek mutatod magad, ami a szíveden, az a szádon. Ha úgy érzed, hogy megsértettek, akkor szemtől szembe támadsz, nem pedig hátulról.
Hatalmas szexuális étvággyal rendelkezel, éppen ezért nehéz hűségesnek lenned. Rengeteg barátod van, vonzod az embereket. Gyakran lázadsz, bátor vagy, aki kiáll másokért. Az élet minden területén karriert tudsz csinálni.

Probléma
Kényszeresen irányítani akarsz, megpróbálsz uralkodni másokon, mert különben úgy érzed, hogy rajtad uralkodnak. Meg kell tanulnod háttérben maradni és elhinni, hogy attól, ha nem a te kezedben van az irányítás, még nem vagy kisebb másoknál.
Vigyázat!

Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta."

Nyááá~~:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése